Auto spuiten

Is uw voertuig beschadigd door krassen en andere oorzaken aan de lak of wenst u eens een andere kleur? Dan kunt u er voor kiezen om de auto (volledig) over te laten spuiten. Op deze manier geef je de auto weer een glanzende en vernieuwde uitstraling.

Lakschade spuiten?

Het spuiten van de auto bestaat niet alleen uit het aanbrengen van een nieuwe laklaag. Wanneer de auto perfect gespoten wordt - zonder zichtbare kleurverschillen - dienen er een aantal werkzaamheden aan vooraf te gaan om dit te verwezenlijken.

Voordat de auto kan worden gespoten, zullen er een aantal onderdelen moeten worden gedemonteerd. Vervolgens zal de gehele auto gelijkmatig geschuurd, geplamuurd en strak gemaakt worden. Dan volgt er grondlak op het plaatwerk als bescherming van de auto en voor een perfecte hechting aan de lak. Als alle aanwezige ongelijkheden zijn verwijderd wordt de auto volledig gespoten. De losse onderdelen worden apart gespoten en achteraf gemonteerd. Wilt u meer weten? Neem snel contact met ons op.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak