Autoschadeherstel

Autoschade is vervelend en komt nooit op een goed moment. Schadenet Assen herstelt de schade graag voor u. Wij hebben jarenlange ervaring, gekwalificeerd personeel en modern gereedschap. Wanneer u uw voertuig aan ons toevertrouwd, begint het herstelproces. Wij leggen u graag uit wat dit proces ongeveer inhoudt.

Demontage en uitdeuken

Herstel van autoschade begint met demontage van beschadigde onderdelen. Naast het vervangen van onderdelen is het tevens mogelijk plaatdelen en kunststofdelen zoals bumpers te herstellen waardoor deze niet vervangen hoeven te worden. Het is zelfs mogelijk plaatdelen uit te deuken zonder dat deze daarna opnieuw gespoten hoeven te worden. Voor deze reparaties maken wij gebruik van hoogwaardige lasapparaten welke op elk vlak voldoen aan de strengste fabriekseisen. Alleen op deze manier kunnen wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die worden gehanteerd bij schadeherstel van uw auto.

Richten

Bij vervorming of beschadiging aan het chassis kunnen wij onderdelen vervangen. De eisen zijn hierbij streng en worden door de fabriek voorgeschreven. Deze fabrieksnormen worden door middel van richtbanken en uitlijnapparatuur afgesteld op de opgegeven waarden.

Voorbewerking en spuiten

Na de plaatwerkerij gaat de auto het spuitproces in. Voordat de auto wordt gespoten worden de niet te spuiten delen afgedekt en de te vervangen of te herstellen delen voorbewerkt. Het voorbewerkingsproces betreft schuren van de plaatdelen en voorzien van grondlak. De autospuiter brengt in de spuitcabine zorgvuldig een nieuwe laklaag aan. Er wordt bij dit proces gebruik gemaakt van watergedragen lakken die het milieu ontzien.

Montage en aflevering

Tenslotte worden na het spuitproces de resterende onderdelen gemonteerd en krijgen nieuwe plaatdelen een anti-corrosie behandeling. Na eindmontage vindt er een laatste technische controle plaats en wordt uw auto - uiteraard - gestofzuigd en gewassen: uw auto is weer als nieuw! Als u de auto weer komt ophalen (of wij deze bij u thuis afleveren) informeren wij u uitvoerig over de uitgevoerde werkzaamheden. Hierbij kunnen wij uiteraard eventuele openstaande vragen beantwoorden.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak