Cosmetisch herstel

Spotrepair

Spotrepair is het plaatselijk bijspuiten van kleine beschadigingen zonder het gehele paneel te behandelen. Deze reparatiemethode kan alleen worden toegepast op verticale delen.

Spotrepair is een zogenaamde 'alternatieve reparatietechniek'. Omdat er bij spotrepair alleen beperkte schade kan worden hersteld is het een spuittechniek efficiënter is dan traditioneel schadeherstel. Het resultaat van een spotrepair is meestal onzichtbaar maar dat hangt veelal af van de staat waarin het lakwerk verkeert. Meer informatie? Neem contact op met Schadenet Assen of kom gerust even langs om te checken of de autoschade aan de voorwaarden voldoet voor spotrepair.

Polijsten

Polijsten is het proces waardoor een oppervlak van een materiaal glad en glanzend gemaakt wordt, waardoor het een sterk spiegelend effect verkrijgt. Verschillende vormen van autoschade kunnen door middel van polijsten worden hersteld. Te denken aan doffe koplampen, oppervlakkige lakschade en velgenschade.

Uitdeuken zonder lakschade

Uitdeuken zonder spuiten - ook wel uitdeuken zonder lakschade genoemd - is een efficiënte methode om deukjes (niet groter dan een €2 muntstuk) in uw auto te laten wegwerken. Hierbij dient de lak niet te ernstig beschadigd te zijn. De deuk wordt er met speciaal gereedschap 'uitgemasseerd'. Schadenet Assen is specialist in uitdeuken zonder spuiten. Het voordeel van deze methode is dat er niet geplamuurd en gespoten hoeft te worden. De auto is in veel gevallen klaar terwijl u wacht.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak