Bumperschade?

Heeft u autoschade aan de bumper? Neem dan snel contact op met Schadenet Assen.

Bumper reparatie

De bumper is het auto onderdeel bij uitstek waar schade aan wordt gereden. Bij het inparkeren wordt wel eens een paaltje of iets dergelijks over het hoofd gezien. In de vaak nauwe parkeergarages zitten de pilaren en muren onder de verfplekken. Bumpers hebben het zwaar te verduren. Schadenet Assen is expert in het herstellen van autoschade aan de bumper.

Bij krasjes, scheurtjes of deukjes kan de bumper vaak gemakkelijk worden hersteld met behulp van moderne reparatietechnieken. Hierbij kunt u denken aan spotrepair of uitdeuken zonder spuiten. Indien de bumper deukschade heeft of grote, diepe scheuren bevat, zal deze in het ergste geval in zijn geheel vervangen moeten worden. Ook dit kan Schadenet Assen voor u regelen.

Bumper spuiten

Bij ernstige beschadigingen aan de bumper, zal ervoor gekozen worden om de bumper volledig te laten behandelen en spuiten. Neem voor meer informatie over het herstellen van bumperschade contact met ons op of kom gerust even langs!

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak