Koplampen reparatie

Koplampen zijn essentieel voor een personenauto en indien de koplampen niet goed werken wordt uw voertuig afgekeurd voor de volgende APK. Schadenet Assen voert koplamp reparaties uit bij alle merken en type auto’s.

Koplampen worden beschermd door glas of kunststof, maar bij een botsing is dat niet genoeg om de lamp te beschermen. Door steenslag of vandalisme kunnen er ook krassen en sterren in de koplampen ontstaan. Daardoor neemt de effectiviteit van de lichtbundel af. Door dergelijke scheuren kan er ook vocht in de koplamp komen. Het glas is dan constant beslagen en de kans neemt toe dat de lamp kapotgaat.

Koplampen polijsten

Bij Schadenet Assen kunnen we de koplamp repareren als het om kleine krasjes gaat of dof geworden koplampen. Door de UV-straling in zonlicht wordt de coating in koplampen na verloop van tijd doffer, waardoor het licht minder fel door het glas schijnt. Onze specialisten polijsten het glas van de koplamp zodat het glas weer volledig transparant wordt en u weer goed zichtbaar bent.

Koplampen vervangen

Bij vocht in de koplamp of schade aan het glas, moet de koplamp van uw auto vervangen worden. Maak direct een afspraak voor auto koplamp reparatie of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. 

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak