Ruitreparatie

Ruit stuk? Sterretje in uw raam? Bel Schadenet Assen!

De carrosserie van uw auto is voorzien van een beschermende kooiconstructie. Maar wist u dat ook de ruiten een essentieel onderdeel van de constructie vormen? Een nieuwe ruit moet daarom worden vastgelijmd volgens een speciale methode en met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten. U kunt dit het beste laten doen door Schadenet Assen als 'erkend schadeherstelbedrijf'. Een beschadigde ruit door ons laten vervangen is nog voordelig ook. U krijgt korting op uw eigen risico bij een ruitvervanging en een sterretje wordt meestal gratis gerepareerd (afhankelijk van uw verzekering of leasecontract).

Garantie op autoruitschade herstel

Fabrieksgaranties blijven van kracht. Schadenet Assen zorgt ervoor dat uw auto na de reparatie weer voor de volle 100% aan de nog geldende fabrieksgarantie voldoet. Wij werken volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars. Tijdig repareren voorkomt grotere schade!

Kortom: Maak snel online een afspraak of neem contact met ons op!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak