Lakschade door vogelpoep

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: de auto net door de wasstraat gehaald, de lak glimt weer en binnen een dag zit er weer een gigantische zwartwitte klodder op. Vogelpoep. 

Vogelpoep

Vaak wordt gedacht dat er in vogelpoep schadelijke en bijtende stoffen zitten die zich in de autolak branden. Volgens de experts is dit een misverstand. Autolak verandert door temperatuurverschillen van samenstelling. Bij warmte zet het uit, tijdens het afkoelen krimpt het weer in. Het door vogelpoep bedekte deel van de autolak 'merkt' niets van de temperatuurverschillen en verandert dus niet van samenstelling. Dit zorgt ervoor dat als u de vogelpoep te lang laat zitten, er bij verwijdering ervan een doffe plek in de autolak verschijnt. Zonde!

Schade door vogelpoep herstellen

Schadenet Assen heeft alle middelen in huis om lakschade door vogelpoep te verwijderen. Neem dus snel contact met ons op voor meer informatie, advies en tips om lakschade in de toekomst te voorkomen.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak